SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Kontakta oss på AJKIP YACHTS för frågor om våra exklusiva motorbåtar och segelbåtar. Ring, mejla eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi. Skriv gärna om det är något speciellt du är ute efter, till exempel en offert eller en broschyr.

Vi har även ett informationsbrev som går ut 6 gånger per år. Skriv till oss så lägger vi till dig i listan och du får de senaste nyheterna hos Moody, FJORD och AJKIP Yachts.

KONTAKTINFORMATION

AJKIP Yachts AB
Valdemar Noréns gata 14
417 55 Göteborg

031-788 11 06
sales@ajkipyachts.se

031 - 788 11 06 info@ajkipyachts.se MOODY FJORD

Söker du en unik, fantastisk och snabb motorbåt som får dig att sticka ut? Då har du kommit rätt. Modellerna från FJORD är öppna motorbåtar med stabil och kraftfull prestanda. Perfekta för utflykter för dagen eller korta resor med övernattning.

Fjord-logo-small-web
36 Open (2)

FJORD 36 Open

Enastående design och kraftfull prestanda. Insidan rymmer en King-Size säng och toalett. Köket innehåller allt du behöver för att servera mat och kylda drycker. Två VOLVO PENTA dieslar ger upp till 40 knop och enkel styrning med joystick.

48 Open (2)

FJORD 40 Open

Underhållning för 12 personer i cockpiten och bekväm övernattning för fyra. Eller konvertera sittplatserna till ett massivt soldäck

Dubbla eller trippla IPS-drev ger kraften du behöver och farter på 40 knop. F40 Open kommer garanterat få avundsjuka blickar att kastas.

Fjord 40 Open

FJORD 48 Open

Toppmodellen från FJORD lanserad 2015. Enorma utrymmen med kök, bar och styrplats på en och samma nivå gör den till en ideal party och utflyktsbåt. När gästerna har åkt kan du dra dig tillbaka till en lyxig kabin med eget val av trä, golv och klädsel.

FJORD 36 MyTender

FJORD 36 My Tender

Den ideala förlängningen för din superyacht. Dingen är det första intrycket för transporter till och från din ögonsten, varför nöja dig med mindre? Be Unique!