SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Kontakta oss på AJKIP YACHTS för frågor om våra exklusiva motorbåtar och segelbåtar. Ring, mejla eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi. Skriv gärna om det är något speciellt du är ute efter, till exempel en offert eller en broschyr.

Vi har även ett informationsbrev som går ut 6 gånger per år. Skriv till oss så lägger vi till dig i listan och du får de senaste nyheterna hos Moody, FJORD och AJKIP Yachts.

KONTAKTINFORMATION

AJKIP Yachts AB
Valdemar Noréns gata 14
417 55 Göteborg

031-788 11 06
sales@ajkipyachts.se

031 - 788 11 06 info@ajkipyachts.se MOODY FJORD
AC41 Exterior 1

Moody AC 41 kombinerar det bästa av modern design och ingenjörskonst med de traditionella värderingarna som associeras med Moody segelbåtar. 

Hon representerar andan av en gyllene tid av segling samtidigt som hon är helt modern vad gäller prestanda och komfort. Bill Dixon har designat en seglare som är perfekt både för kortare kuststräckor och Atlanten passager. 

Själv slående fock och alla tampar neddragna till sittbrunnen gör henne väldigt enkel att hantera.

Dubbel rattstyrning och en svängd glasruta ger en utmärkt sikt i alla positioner. Välskurna prestandasegel är standard och driver enkelt fram henne I vattnet.

Pris från
228 000 EURO
inkl moms

Klassisk design

Med en Moody Aft Cocpit får du alla moderna bekvämligheter präglade med klassisk design. Denna yacht glider du snyggt och propert förbi alla andra i hamnen.

Komfort

Med hjälp av innovation kombinerad med klassisk känsla har modellerna Aft Cocpit en fantastisk komfort I ett lätthanterligt skal. En självslående fock och en genua på roch en lätthanterad .

Prestanda

Moody Aft Cocpit är inte bara snygg att se på, den är fantastisk att segla. Ett smart och välbeprövat skrov tilsammans med smart segelsättning ger en enastående prestanda.