SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Kontakta oss på AJKIP YACHTS för frågor om våra exklusiva motorbåtar och segelbåtar. Ring, mejla eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi. Skriv gärna om det är något speciellt du är ute efter, till exempel en offert eller en broschyr.

Vi har även ett informationsbrev som går ut 6 gånger per år. Skriv till oss så lägger vi till dig i listan och du får de senaste nyheterna hos Moody, FJORD och AJKIP Yachts.

KONTAKTINFORMATION

AJKIP Yachts AB
Valdemar Noréns gata 14
417 55 Göteborg

031-788 11 06
sales@ajkipyachts.se

031 - 788 11 06 info@ajkipyachts.se MOODY FJORD
AC45 Exterior 1

Moody AC 45 är en traditionsenlig seglare som erbjuder dig okompromissad komfort.

Utseendet är klassiskt och stilfullt, och ändå har Bill Dixon tagit full nytta av det allra senaste i modern konstruktionsteknik och de senaste tekniska systemen.

Överallt du tittar på AC 45 ser du kvalitet. Kvalitet i material. Kvalitet i passform. Kvalitet i finish.

Interiören är elegant, varm och tidlöst klassisk. Än en gång kommer du uppskatta den okompromissade kvaliteten i design, material och finish.

Pris från
290 000 EURO
inkl moms

Stilfull klassisk design

Med en Moody Aft Cocpit får du alla moderna bekvämligheter präglade med klassisk design. Denna yacht glider du snyggt och propert förbi alla andra i hamnen.

Komfort

Med hjälp av innovation kombinerad med klassisk känsla har modellerna Aft Cockpit en fantastisk komfort I ett lätthanterligt skal. Bland annat med hjälp av en självslående fock och en genua på rulle.

Prestanda

Moody Aft Cocpit är inte bara snygg att se på, den är fantastisk att segla. Ett smart och välbeprövat skrov tillsammans med smart segelsättning ger en enastående prestanda.