SKICKA EN FÖRFRÅGAN

AJKIP Yachts är ej längre aktiva som återförsäljare av segel och motorbåtar i Sverige. Vänligen vänd dig till Moody Yachts eller Fjord Yachts för mer information.

KONTAKTINFORMATION
MOODY FJORD
DS45 Exterior 1

Oavsett om du planerar att segla jorden runt eller vill ha det bekvämt i skärgården är detta den perfekta båten. Det spelar ingen roll om det är kallt eller varm, sol, regn eller snö, du seglar alltid lika bekvämt i en Moody DS 45. Låt inte vädret sätta gränserna!

Skrovet är designat för segling och ger en fantastisk seglingskänsla i alla väder.

Pris från
440 000 EURO
inkl moms

One level living

Med salongen och sittbrunnen i samma nivå får du enastående utrymmen med utsikt 360 grader. Vem vill gå ner I källaren för att ta sig en kaffe under nattpassagen? Trots bekvämligheter som inre styrplats får du på ett ögonblick tillbaka den fulla seglingskänslan med vinden I ansiktet när du kliver tillbaka ut genom skjutdörrarna.

Komfort

Enastående komfort genomsyrar Moody DS45 i alla detaljer. Ett exempel är den extremt skyddade sittbrunnen som fungerar lika bra i solsken som hård vind och regn.

Prestanda

Unikt för Moody är att kombinera den utmärkta komforten med 360 graders vy med en enastående prestanda. Moody är och förblir äkta segelbåtar med utärkt prestanda.