SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Kontakta oss på AJKIP YACHTS för frågor om våra exklusiva motorbåtar och segelbåtar. Ring, mejla eller fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi. Skriv gärna om det är något speciellt du är ute efter, till exempel en offert eller en broschyr.

Vi har även ett informationsbrev som går ut 6 gånger per år. Skriv till oss så lägger vi till dig i listan och du får de senaste nyheterna hos Moody, FJORD och AJKIP Yachts.

KONTAKTINFORMATION

AJKIP Yachts AB
Valdemar Noréns gata 14
417 55 Göteborg

031-788 11 06
sales@ajkipyachts.se

031 - 788 11 06 info@ajkipyachts.se MOODY FJORD
DS54 Exterior 1

Moody DS54 är den senaste segelbåten från Moody som omfamnar det unika DS koncept med “One Level Living”. Detta tillsammans med utmärkta seglingsegenskaper och toppkvalitet har bidragit till flera utmärkelser. 

Den överbyggda och slutna salongen passar både varma och kalla klimat då den ger skydd mot både vind, väder och snö. Kombinerat med den välskyddade sittbrunnen gör det Moody DS 54 perfekt för alla seglare som tillbringar mycket tid på vattnet. 

Moody byggs individuellt för Dig. Individualisering är till för att alla ägare skall få sin båt precis som man vill ha den. Olika layouter och material finns föreslaget och en mängd tillbehör går att välja till. Vi kan även erbjuda helt personliga och unika lösningar för just dig. 

Pris från
712 000 EURO
inkl moms

360 graders utsikt

Med salongen och sittbrunnen i samma nivå får du enastående utrymmen med utsikt 360 grader. Vem vill behöva gå ner i källaren för att ta sig en kopp kaffe? Bekvämligheter som inre styrplats höjer komforten samtidigt som du har kvar den fulla seglingskänslan när du kliver tillbaka ut genom skjutdörrarna.

Komfort

Enastående komfort I alla detaljer genomsyrar Moody DS4.

Prestanda

Unikt för Moody är att kombinera den utmärkta komforten med 360 graders vy med en enastående prestanda. Moody är och förblir äkta segelbåtar med utmärkt prestanda.