skip to Main Content
SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Har du några frågor om våra produkter eller en order, vänligen fyll i formuläret nedan och vi återkommer så snart som möjligt. Gäller frågan en placerad order, vänligen skriv ditt ordernummer så vi kan hjälpa dig snabbare.

Om din fråga rör en lagd beställning, vänligen ge oss ditt ordernr för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.
MOODY FJORD MOODY

Söker du en unik, fantastisk och snabb motorbåt som får dig att sticka ut? Då har du kommit rätt. Modellerna från FJORD är öppna motorbåtar med stabil och kraftfull prestanda. Perfekta för utflykter för dagen eller korta resor med övernattning.

36 Open (2)

FJORD 36 Open

Enastående design och kraftfull prestanda. Insidan rymmer en King-Size säng och toalett. Köket innehåller allt du behöver för att servera mat och kylda drycker. Två VOLVO PENTA dieslar ger upp till 40 knop och enkel styrning med joystick.

48 Open (2)

FJORD 40 Open

Underhållning för 12 personer i cockpiten och bekväm övernattning för fyra. Eller konvertera sittplatserna till ett massivt soldäck

Dubbla eller trippla IPS-drev ger kraften du behöver och farter på 40 knop. F40 Open kommer garanterat få avundsjuka blickar att kastas.

Fjord 40 Open

FJORD 48 Open

Toppmodellen från FJORD lanserad 2015. Enorma utrymmen med kök, bar och styrplats på en och samma nivå gör den till en ideal party och utflyktsbåt. När gästerna har åkt kan du dra dig tillbaka till en lyxig kabin med eget val av trä, golv och klädsel.

FJORD 36 MyTender

FJORD 36 My Tender

Den ideala förlängningen för din superyacht. Dingen är det första intrycket för transporter till och från din ögonsten, varför nöja dig med mindre? Be Unique!

Close search

Basket