skip to Main Content
SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Har du några frågor om våra produkter eller en order, vänligen fyll i formuläret nedan och vi återkommer så snart som möjligt. Gäller frågan en placerad order, vänligen skriv ditt ordernummer så vi kan hjälpa dig snabbare.

Om din fråga rör en lagd beställning, vänligen ge oss ditt ordernr för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.
MOODY FJORD MOODY

Moody segelbåtar är kända för sofistikerad teknik, oslagbart designkoncept, hög materialkvalitet och sist men inte minst, enastående prestanda under segel.

Modellprogrammet inkluderar de prisvinnande DS båtarna som har en av marknadens få riktiga DeckSaloon vilka erbjuder 360-graders vy från salongen. Salongen är i samma höjd med den välskyddade sittbrunnen som nås med smidiga skjutdörrar.

Aft-Cockpit (AC) modellerna är klassisk karaktär och förenar de klassiska linjerna med modern teknik och seglingsegenskaper. AC41 och AC45 är båda fyllda med träarbeten av yttersta kvalitet. Tack vare moderna produktionsmetoder kan priserna hållas lägre än konkurrenter som erbjuder samma utmärkta kvalitet.

Gemensamt för alla Moody är självslående fock för enkel hantering i alla situationer, tillsammans med möjligheter för tillval av större segel när vindarna är lättare. Alla modeller är utvecklade för segling och seglingsprestanda ligger i fokus i alla lägen.

Moody DS45

Moody DS 45

DS45 är en segelbåt med en riktig DeckSaloon. I salongen, som du når genom två skjutdörrar, har du 360 graders vy att beundra den vackra omgivningen. Här finns även en navigator, gasreglage och kontroller för autopiloten så du kan styra bekvämt även de varmaste och kallaste dagarna.

DS45 är sedan lanseringen 2008 ett populärt val för världsomseglingar, men passar lika bra i den svenska skärgården.

Moody DS54

Moody DS 54

DS54 är den senaste i modellskaran och har fått flera utmärkelser världen över. Även DS54 erbjuder 360 graders vy från salongen och har en bekväm skjutdörr ut till den rymliga sittbrunnen. Sittbrunnen är en av de mest väder-skyddade på marknaden, bland annat med hjälp av en utdragbar bimini på två fasta armar vilket skyddar mot sol och regn och kan sitta uppe i alla väder. Sovplats för åtta personer och tre toaletter.

Om du undrar hur en DS54 skulle göra sig i nordiska vatten, ta en titt på Yachting Worlds vintertest under våra video.

AC41_Exterior_1

Moody AC 41

AC41 är en utmärkt segelbåt för dig som sätter vik på klassiska linjer och kvalitet.

Moody AC45

Moody AC 45

AC45 följer i lillebrors fotspår och erbjuder klassiska linjer och en fantastisk inredning. Ägarhytten erbjuder en riktig

Close search

Basket