skip to Main Content
SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Har du några frågor om våra produkter eller en order, vänligen fyll i formuläret nedan och vi återkommer så snart som möjligt. Gäller frågan en placerad order, vänligen skriv ditt ordernummer så vi kan hjälpa dig snabbare.

Om din fråga rör en lagd beställning, vänligen ge oss ditt ordernr för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.
MOODY FJORD MOODY

Moody AC 41 kombinerar det bästa av modern design och ingenjörskonst med de traditionella värderingarna som associeras med Moody segelbåtar. 

Hon representerar andan av en gyllene tid av segling samtidigt som hon är helt modern vad gäller prestanda och komfort. Bill Dixon har designat en seglare som är perfekt både för kortare kuststräckor och Atlanten passager. 

Själv slående fock och alla tampar neddragna till sittbrunnen gör henne väldigt enkel att hantera.

Dubbel rattstyrning och en svängd glasruta ger en utmärkt sikt i alla positioner. Välskurna prestandasegel är standard och driver enkelt fram henne I vattnet.

Pris från
228 000 EURO
inkl moms

Klassisk design

Med en Moody Aft Cocpit får du alla moderna bekvämligheter präglade med klassisk design. Denna yacht glider du snyggt och propert förbi alla andra i hamnen.

Komfort

Med hjälp av innovation kombinerad med klassisk känsla har modellerna Aft Cocpit en fantastisk komfort I ett lätthanterligt skal. En självslående fock och en genua på roch en lätthanterad .

Prestanda

Moody Aft Cocpit är inte bara snygg att se på, den är fantastisk att segla. Ett smart och välbeprövat skrov tilsammans med smart segelsättning ger en enastående prestanda.

Close search

Basket