skip to Main Content
SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Har du några frågor om våra produkter eller en order, vänligen fyll i formuläret nedan och vi återkommer så snart som möjligt. Gäller frågan en placerad order, vänligen skriv ditt ordernummer så vi kan hjälpa dig snabbare.

Om din fråga rör en lagd beställning, vänligen ge oss ditt ordernr för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.
MOODY FJORD MOODY

Moody AC 45 är en traditionsenlig seglare som erbjuder dig okompromissad komfort.

Utseendet är klassiskt och stilfullt, och ändå har Bill Dixon tagit full nytta av det allra senaste i modern konstruktionsteknik och de senaste tekniska systemen.

Överallt du tittar på AC 45 ser du kvalitet. Kvalitet i material. Kvalitet i passform. Kvalitet i finish.

Interiören är elegant, varm och tidlöst klassisk. Än en gång kommer du uppskatta den okompromissade kvaliteten i design, material och finish.

Pris från
290 000 EURO
inkl moms

Stilfull klassisk design

Med en Moody Aft Cocpit får du alla moderna bekvämligheter präglade med klassisk design. Denna yacht glider du snyggt och propert förbi alla andra i hamnen.

Komfort

Med hjälp av innovation kombinerad med klassisk känsla har modellerna Aft Cockpit en fantastisk komfort I ett lätthanterligt skal. Bland annat med hjälp av en självslående fock och en genua på rulle.

Prestanda

Moody Aft Cocpit är inte bara snygg att se på, den är fantastisk att segla. Ett smart och välbeprövat skrov tillsammans med smart segelsättning ger en enastående prestanda.

Close search

Basket