skip to Main Content
SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Har du några frågor om våra produkter eller en order, vänligen fyll i formuläret nedan och vi återkommer så snart som möjligt. Gäller frågan en placerad order, vänligen skriv ditt ordernummer så vi kan hjälpa dig snabbare.

Om din fråga rör en lagd beställning, vänligen ge oss ditt ordernr för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.
MOODY FJORD MOODY

Moody DS54 är den senaste segelbåten från Moody som omfamnar det unika DS koncept med “One Level Living”. Detta tillsammans med utmärkta seglingsegenskaper och toppkvalitet har bidragit till flera utmärkelser. 

Den överbyggda och slutna salongen passar både varma och kalla klimat då den ger skydd mot både vind, väder och snö. Kombinerat med den välskyddade sittbrunnen gör det Moody DS 54 perfekt för alla seglare som tillbringar mycket tid på vattnet. 

Moody byggs individuellt för Dig. Individualisering är till för att alla ägare skall få sin båt precis som man vill ha den. Olika layouter och material finns föreslaget och en mängd tillbehör går att välja till. Vi kan även erbjuda helt personliga och unika lösningar för just dig. 

Pris från
712 000 EURO
inkl moms

360 graders utsikt

Med salongen och sittbrunnen i samma nivå får du enastående utrymmen med utsikt 360 grader. Vem vill behöva gå ner i källaren för att ta sig en kopp kaffe? Bekvämligheter som inre styrplats höjer komforten samtidigt som du har kvar den fulla seglingskänslan när du kliver tillbaka ut genom skjutdörrarna.

Komfort

Enastående komfort I alla detaljer genomsyrar Moody DS4.

Prestanda

Unikt för Moody är att kombinera den utmärkta komforten med 360 graders vy med en enastående prestanda. Moody är och förblir äkta segelbåtar med utmärkt prestanda.

Close search

Basket